Centrul de Afaceri Expert Mind, liderul în furnizarea de servicii de consultanță financiară, payroll și gestiune resurse umane, este pentru al zecelea an consecutiv pe primul loc în Topul celor mai bune companii membre CECCAR – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. De asemenea, oferind servicii premium de contabilitate, compania cu sedii în Iași și București s-a clasat și în topul național pe locul 8, ceea ce o menține printre primele 10 firme de contabilitate din România de peste 8 ani.

Premiile CECCAR reprezintă unele dintre cele mai mari distincții din domeniul financiar-contabil, astfel că locurile obținute de Centrul de Afaceri Expert Mind în topul regional și cel național simbolizează recunoașterea servicilor premium adaptate nevoilor specifice ale antreprenorilor.

Cu o experiență de peste 17 ani, o echipă de experți formată din peste 175 de specialiști, dar și un portofoliu solid de peste 1.000 de clienți provenind din diferite industrii, inclusiv IT, servicii, producție și comerț, Centrul de Afaceri Expert Mind este un punct de reper în domeniul contabilității la nivelul României. Compania și-a extins de-a lungul anilor portofoliul de servicii, incluzând în prezent 9 divizii, printre care se numără serviciile de consultanță fiscală și financiar-contabilă personalizate, juridice sau de resurse umane, audit, inventariere și evaluare.

Topul celor mai bune companii membre CECCAR este realizat anual în jurul datei de 13 iulie, atunci când este sărbătorită Ziua Națională a Contabilului Român, prilej de celebrare a rolului esențial pe care profesia contabilă și practicanții acesteia îl au în economie și societate. Topul reprezintă o recunoaștere a excelenței în domeniu și un prilej de a premia firmele de profil care își desfășoară activitatea cu succes.

Cu această ocazie, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cel mai mare organism profesional din Sud-Estul Europei, reprezentând peste 47.000 de membri experți contabili și contabili autorizați, a organizat cea de-a XX-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, o sărbătoare cu tradiție a vieții contabile din țara noastră. Evenimentul din acest an a marcat împlinirea a 103 ani de la reglementarea profesiei contabile în țara noastră prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, la 13 iulie 1921.

În cadrul festivității ce aduce un omagiu tuturor contabililor care contribuie la sănătatea financiară a afacerilor și, implicit, la dezvoltarea economică a țării au fost oferite premii care fac o clasificare a celor mai bune firme de contabilitate, la nivel regional, dar și național. Cel mai important eveniment dedicat profesiei contabile din România a fost celebrat la nivel național în cele 41 de județe și în Municipiul București.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suntem onorați să ocupăm locul 1 în Topul regional CECCAR – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România de 10 ani și să ne menținem în top 10 firme de contabilitate din România de peste 8 ani. Aceste distincții însumează rezultatele celor 17 ani de parteneriate solide pentru antreprenoriatul din România, timp în care am crescut și ne-am dezvoltat datorită angajamentului nostru față de calitate și excelență în servicii. Ne propunem să continuăm să oferim soluții inovatoare și să fim un partener de încredere pentru clienții noștri”, a declarat Gina Macare, Manager General al Centrului de Afaceri Expert Mind.

Topul CECCAR măsoară și compară succesul firmelor în funcție de criterii obiective precum calitatea serviciilor oferite, respectarea standardelor profesionale și performanțele financiare. Publicarea topului anual încurajează competiția sănătoasă între firmele de contabilitate. Acest lucru stimulează firmele să își îmbunătățească continuu serviciile și să inoveze în beneficiul clienților lor.

 

***

Despre Centrul de Afaceri Expert Mind

Centrul de Afaceri Expert Mind este o companie specializată în furnizarea de servicii premium de contabilitate, gestiune externalizată a resurselor umane, consultanță financiar-contabilă, audit și servicii juridice de înființări firme. Compania activează în două regiuni ale țării, respectiv București și Iași, derulând operațiuni la nivel național prin intermediul cărora aduce plusvaloare datorită consilierii și suportului informațional de specialitate acordate partenerilor săi.

Cu un portofoliu extins de soluții personalizate, Centrul ajută organizațiile să își optimizeze operațiunile și să atingă excelența în domeniul financiar și al resurselor umane.